مطالب برگرفته از سایت گزینگ کالا
یکی از دغدغه های بزرگ مردم در هنگام خرید لوازم برقی خانگی این است که محصول خارجی خریداری کنند و یا ایرانی؟ با پیشرفتی که در تولید لوازم خانگی ایرانی شده است نسبت به سال های قبل طرفداران زیادی پیدا کرده است و مردم با اطمینان بیشتری محصولات ایرانی را خریداری می کنند. شرکت های معروف و عالی در زمینه تولید لوازم خانگی ایرانی داریم که توانسته اند با برند های خارجی رقابت کنند. امروزه سهم بیشتر لوازم خانگی بازار را محصولات ایرانی تشکیل می دهند و فروش عالی نیز دارند. از مهم ترین ویژگی که باعث شده است مردم به محصولات ایرانی رو بیاورند و باعث شوند که در تولید کنندکان با دقت بیشتری محصولات را تولید کنند قیمت مناسب آن ها می باشد.
قیمت لوازم خانگی ایرانی با توجه به نمونه های خارجی مناسب تر بوده و حتی می توان با همان مقدار پول حتی دو محصول ایرانی نیز خریداری کرد. درست است که برند های معروف خارجی عالی و بی نقص هستند اما گاهی اوقات با خرید محصولات ایرانی که کیفیت خوبی دارند میتوانید در زمینه تولید محصولات ایرانی کمک زیادی کنید تا موفق تر ظاهر شوند. لوازم خانگی ایرانی بهتر است یا خارجی؟ بیشترین سوالی است که در هنگام خرید جهیزیه پرسیده می شود. در ادامه به بررسی اینکه لوازم خانگی ایرانی بخریم و یا خارجی می پردازیم و از شما می خواهیم که تا پایان مطالب ما را همراهی کنید.
اگر محصولات ایرانی با کیفیتی خریداری کنید و شرکت های تولیدی معتبر را بشناسید، قطعا محصول خریداری شده دارای مزایایی می باشد. از مهم ترین مزایایی که یک محصول ایرانی دارد این است که دارای گارانتی می باشد. گارانتی محصول باعث می شود که شما با خیال راحت تری محصول را خریداری و از آن استفاده کنید. شرکت های پشتیبانی متعددی دارد که می تواند به شما در استفاده از محصول کمک و راهنمایی کند. به قطعات و لوازم جانبی دسترسی بهتری خواهید داشت و می توانید در صورت خرابی محصول و کار نکردن آن قطعات را از داخل ایران تهیه کنید.
محصولاتی که ساخت داخل ایران باشند قیمت بسیار منصفانه تری نسبت به محصولات خارجی دارند. خرید آن برای بیشتر افراد جامعه امکان پذیر است. در بعضی از نمایندگی و فروشگاه ها امکان خرید اقساطی وجود دارد که می توانید در صورتی که نتوانستید نقدا محصول را خریداری کنید، با قسط خرید خود را انجام دهید. اما با وجود این مزایای عالی معایبی نیز دارند. از جمله معایب محصولات ایرانی این است که در طراحی ضعیف تر از شرکت های خارجی عمل می کنند و همه شرکت ها به کیفیت محصولات توجه نمی کنند و بخاطر همین موضوع است که مردم نمی توانند با خیال راحت محصول را خریداری کنند.
قبل از خواندن مزایای محصولات خارجی این نکته را به یاد داشته باشید تنها در صورتی میتوانید از یک محصول خارجی به نحو احسنت استفاده کنید که در ایران از نمایندگی ها آن را خریدارای کنید. حتما شما هم می دانید که محصولات خارجی مزایای زیادی دارند و در عملکرد نیز بسیار موفق هستند. بسیاری از محصولات خارجی در ایران توسط نمایندگی ها خریداری می شوند و به مردم عرضه می شوند. این نمایندگی ها به بهترین شکل ممکن از محصولات خود پشتیبانی می کنند. در صورتی که گارانتی داشته باشند به نحو احسنت به آن رسیدگی می کنند و بسیار معتبر هستند.
در طراحی بی نظیر هستند و از جدید ترین متریال برای ساخت محصولات خود استفاده می کنند. کیفیت بسیار بالایی دارند و با بهره گیری از به روز ترین تکنولوژی ها به تولید می پردازند. مزیت فوق العاده دیگری که دارند این است که طول عمر بسیار بالایی دارند. از معایب محصولات خارجی می توان به این که قیمت بالایی دارند و این موضوع با توجه به کیفیتی که دارند می توان گفت ارزش خریدن را دارند. از معایب دیگر محصولات خارجی این است که قطعات و لوازم جانبی آن ها به ندرت در ایران پیدا می شود. اما باید این را بدانید که خیلی کم پیش می آید که نیاز به تعمیر داشته باشند.
برای خرید لوازم خانگی مشکلاتی نیز وجود دارد و باید با چالش هایی رو به رو شوید. از مهم ترین مسائلی که در خرید لوازم خانگی پیش می آید این است که هر لحظه ممکن است قیمت ارز بالا برود و محصولات افزایش قیمت پیدا کنند. همه محصولات در ایران نمایندگی معتبر ندارند و به صورت قاچاق وارد ایران می شوند که در این صورت گارانتی ندارند و نمی توانید در صورت داشتن مشکل پیگیر آن باشید. خدمات پس از فروش ندارند و شرکت های سودجو با تولید محصلات مشابه دست به تولید محصولات فیک می زنند.
بنابراین در هنگام خرید باید با دقت بسیار بالایی محصولات خارجی را خریداری کنید. لوازم خانگی ایرانی بخریم یا خارجی؟ سوالی است که خیلی پرسیده می شود و همانطور که در بالا گفتیم برای خرید محصولات خارجی باید به این نکات گفته شده توجه کنید. شما بابت خرید محصولات خارجی باید هزینه زیادی بپردازید و اگر با دقت محصول را خریداری نکنید، شرکت های سود جو می توانند به راحتی کلاهبرداری کنند.
با توجه به نکاتی که گفیتم بهتر است که به شرکت های ایرانی اعتماد کنید و به دنبال برند های معروف برای خرید بروید. شاید لوازم خانگی ایرانی نسبت به رقبای خارجی از طراحی و تکنولوژی ضعیف تری برای تولید محصولات خود استفاده کنند. اما ویژگی های خوبی دارند که می توانید از خریدن آن ها لذت ببرید. از مهم ترین ویژگی هایی که دارند قیمت مناسب محصولات ایرانی می باشد که در مقایسه با محصولات خارجی می توان گفت نصف قیمت آن ها می باشد. محصولات خارجی به دلیل اینکه وارداتی هستند و باید به قیمت دلار خریداری شوند ممکن است هر کسی توانایی خرید آن را نداشته باشد.
همچنین اگر از برند های معتبر محصول را خریداری کنید از پشتیبانی آن ها نیز بهره مند خواهید بود و می توانید از خدمات پس از فروش آن ها استفاده کنید. پشتیبانی محصولات ایرانی شامل تمامی خدمات از جمله نصب، سرویس و تعمیرات می باشد. از مشهور ترین برند های ایرانی می توان به اسنوا، پارس خزر و الکترواستیل اشاره کرد. برند های خارجی که در ایران نمایندگی دارند و می توانید با خیال راحت خریداری کنید عبارتند از جنرال الکتریک، ال جی و سامسونگ.
از مهم ترین قسمت های خانه، آشپزخانه می باشد که بیشترین وقت خانم ها خانه دار در آن جا گذرانده می شود. لوازم برقی آشپزخانه باید از ایمنی بالایی برخوردار باشند و از بهترین متریال و کیفیت برای ساخت آن ها استفاده شده باشد. برای خرید لوازم برقی خانه باید از بهترین برند ها خرید خود را انجام دهید تا دچار سانحه در صورت نداشتن ایمنی محصولات نشوید. در هنگام خرید محصولات ایرانی نیز باید با دقت بالایی به خرید بپردازید و محصولی خریداری کنید که دارای گارانتی، خدمات پس از فروش، تست کردن محصول در فروشگاه، جنس بدنه عالی و مقاوم، داشتن دفترچه راهنما و قیمت مناسب باشد. اگر محصولاتی که خریداری میکنید به دلیل اینکه برقی هستند ممکن است دچار برق گرفتگی و حتی سوختن محصول شود.
یک از مهم ترین لوازمی که برای هر خانه ای لازم است، یخچال فریزر می باشد. یخچال فریزر مهم ترین نقش را در سالم نگهداشتن مواد غذایی برای هر خانه و مکانی دارد. ازموفق ترین تولیداتی که در زمینه لوازم خانگی صورت می گیرد شرکت هایی هستند که یخچال تولید می کنند. یخچال های ایرانی از کیفیت بالایی برخوردار هستند و برند های معروفی هستند که در تولید یخچال بسیار موفق هستند. مردم در خرید یخچال فریزر ایرانی خیلی راحت تر از خرید محصولات دیگر وارد عمل می شوند. تنوع در یخچال های ایرانی بسیار زیاد است و به دست های کمبی فریزر پایین و فریزر بالا، ساید بای ساید، دوقلو، هتلی، چهار درب و … تقسیم می شوند. از تنوع رنگ عالی برخوردار هستند و در طراحی نیز بهتر از سال های قبل عمل می کنند. برای هر نوع سلیقه و میزان بودجه ای یخچال فریزر داخلی موجود است.
یخچال فریزر های ایرانی ویژگی خوب دیگری که دارند این است که خدمات پس از فروش عالی و گارانتی تا ۳ سال نیز دارند. بیشتر برند ها در سراسر کشور نمایندگی دارند و در کمترین زمان برای نصب آن ها در محل حاضر می شوند. پشتیانی عالی دارند و پاسخ دهی آن ها در زمینه راهنمایی بسیار خوب است. یخچال فریزر از آن دسته لوازمی است که تا سال ها نیاز به سرویس دهی زیر نظر افراد مجرب دارد و اگر برندی که خریداری می کنید این ویژگی ها را نداشته باشد با مشکل مواجه خواهید شد.
درست است که قیمت یخچال فریزر ها نسبت به دیگر لوازم برقی آشپزخانه بیشتر است؛ اما در مقایسه با برند های خارجی قیمت خیلی پایین تری دارند. دلیل اینکه قیمت یخچال فریزر های ایرانی کمتر از یخچال فریزر های خارجی است این است که بدون واسطه و گذشتن از گمرک مستقیم از کارخانه و یا نمایندگی ها به دست مصرف کننده می رسد. بیشتر قطعات یخچال های ایرانی در ایران مونتاژ و یا تولید می شوند. اینکه هزینه گمرک و انبار حذف می شود باعث می شود که قیمت پایین تر و ماسب تری داشته باشند.
از بین محصولاتی که هر روزه شاهد پیشرفت چشم گیر آن ها هستیم. هر روز به ویژگی آن ها افزوده می شود لوازم صوتی و تصویری می باشد. امروزه در هر خانه ای تلویزیون های هوشمند با جدید ترین امکانات و در ابعاد و اندازه های مختلف دیده می شود. برند های معروفی هستند که جدید ترین تلویزیون ها را به بهترین و بالاترین کیفیت تولید می کنند. همه ما به دنبال یک تلویزیون با صفحه نمایش عالی، کیفیت صدای خوب و برخورداری از جدید ترین امکانات هستیم. در ایران نیز شاهد تولید کنندگانی هستیم که به بهترین شکل تلویزیون را تولید می کنند. می توان گفت که دست کمی از محصولات خارجی ندارند.
تلویزیون های ایرانی با هر نوع کیفیت صفحه نمایش از HD تا ۴K با امکانات ویژه و پیشرفته ای در بازار موجود هستند. گارانتی و خدمات پس از فروش تلویزیون ایرانی عالی است و پشتبانی بسیار قوی دارند. اینکه محصولات برقی خراب شوند در برند ایرانی و خارجی وجود دارد، بنابراین دارا بودن گارانتی می تواند خیال شما را بابت استفاده از محصول راحت کند. تفاوت قیمت در تلویزیون ایرانی و خارجی وجود دارد اما به این معنی نیست که از کیفیت پایین تری برخوردار هستند. قطعات تلویزیون های ایرانی در ایران مونتاژ و تولید می شوند و بابت آنها هزینه گمرک داده نمی شود. دلیل قیمت مناسب نیز حذف شدن هزینه گمرک و خرید بدون واسطه می باشد.
مطالب برگرفته از سایت گزینگ کالا
از پر مصرف ترین نوشیدنی هایی که این روز ها در کافه ها و حتی خانه ها خورده می شود اسپرسو و قهوه است. به نظر شما قهوه و اسپرسو فرق دارند؟ اگر برای شما یک فنجان قهوه بیاورند می توانید تشخیص دهید که قهوه است یا اسپرسو؟ تفاوت قهوه و اسپرسو با هم موضوعی است که که فکر خیلی ها را به خود مشغول کرده است. کافئین کدام یک بیشتر است قهوه و یا اسپرسو؟ آیا می دانید برای درست کردن قهوه و اسپرسو باید از چه نوع قهوه ای استفاده شود؟ قهوه و اسپرسو هر دو یک قهوه غلیط هستند که در فنجان های کوچک با حجم خیلی کمی سرو می شوند. در این مطلب می خواهیم تفاوت قهوه و اسپرسو را با هم بدانیم و طرز تهیه هر یک را به بهترین شیوه یاد بگیریم، همراه ما باشید.
روش تهیه کردن اسپرسو به این صورت است که، اسپرسو با یک فشار بسیار بالا با فشار دادن آب داغ از میان پودر قهوه آماده می شود. این یک روش تهیه یک اسپرسو برای یک فنجان با اندازه کوچک و طعم عالی است. برای درست کردن اسپرسو به دستگاه مخصوص نیاز است و در مقایسه با دم کردن قهوه به صورت عادی آسانتر است. بسیار از افراد فکر میکنند که اسپرسو یکی از خالص ترین قهوه ها می باشد و برخی دیگر نیز فکر می کنند درست کردن قهوه به روش معمولی و ساده، خالص تر از اسپرسو می باشد.
یکی از سنتی ترین روش های تهیه قهوه، درست کردن قهوه ترک می باشد. قهوه ترک غلیظ است و یک بافت کاملا مخملی دارد و طرفداران بسیار زیادی نیز دارد. اگر قهوه را به درستی و با رعایت نکات دم کنید یک قهوه با لایه فوم یا کرم قهوه تشکیل می شود که ظاهر بسیار جذابی به قهوه می دهد و باعث می شود قهوه نیز دیر تر سرد شود. تفاوت قهوه و اسپرسو در این است که اسپرسو با عصاره گیری از پودر قهوه فشرده شده به دست می آید. اسپرسو را یک لایه فوم مانند بنام کرما تشکیل می دهد.
قهوه ترک و اسپرسو هر دو غلیظ و دارای کافئین بالایی هستند و اگر برای تهیه هر دو نوع قهوه و اسپرسو از یک دانه قهوه استفاده کنیم طعم قهوه ترک نسبت به اسپرسو ملایم تر خواهد بود. در هنگام نوشیدن قهوه ترک به دلیل اینکه قهوه فیلتر نمی شود ذرات قهوه در زیر زبان احساس می شود، اما اسپرسو به دلیل اینکه فیلتر می شود ذرات قهوه در آن وجود ندارد و صاف است. هر دو نوع قهوه به دلیل اینکه سنگین و غلیظ هستند با حجم خیلی کم و در فنجان های خیلی کوچک سرو می شوند.
اما در سرو قهوه ترک و قهوه اسپرسو تفاوتی وجود دارد. فنجان هایی که برای سرو قهوه مناسب هستند باید بین ۸۰ تا ۱۰۰ سی سی باشند. واحدی که برای حجم اسپرسو اندازه گیری میشود شات نام دارد که هر شات ۲۵ تا ۳۰ سی سی است. اسپرسو سینگل یک شات اسپرسو است و اسپرسو دبل دو شات اسپرسو می باشد که دو برابر می شود. حجم نوشیدنی قهوه ترک برای هر نفر بین ۸۰ تا ۱۰۰ سی سی می باشد. بیشتر افراد این نظر را دارند که با نوشیدن قهوه و اسپرسو می توان به راحتی تفاوت آن ها را تشخیص داد.
طعم اسپرسو یک طعم متعادل و برشته است که طبق نظر مردم طعم آن بسیار قوی تر از طعم قهوه است. خیلی از افراد این نظریه را دارند که به دلیل فبلتر کاغذی که برای دم کردن قهوه دمی چکه ای استفاده می شود مقداری از طعم دانه قهوه را از بین میبرد. بنابراین کمی از طعم قهوه را از بین می برد و به همین دلیل تفاوت در طعم آن ها آشکار است.
از دیگر تفاوت های قهوه و اسپرسو ابزاری است که برای آماده کردن آن ها استفاده می شود. برای دم کردن قهوه ترک از یک قهوه جوش، جذوه و یا ایبرک استفاده می شود. به این صورت کار می کند که قهوه و آب با جوشیدن با هم آماده میشوند. جذوه نیز شبیه به شیر جوش های معمولی خودمان است. در مقابل اسپرسو با دستگاه اسپرسو و یا موکاپت آماده می شود که هر دو بر اساس عصاره گیری قهوه کار می کنند. آب داغ با فشار زیاد از قهوه عبور می کند و عصاره قهوه یا همان اسپرسو به دست می آید. از دستگاه اسپرسو برای تهیه قهوه نیز می توانید استفاده کنید.
دانه های قهوه ترک نرم هستند و به راحتی آسیاب می شوند به این صورت که به راحتی با آب ترکیب می شود قهوه دم می کشد و جا می افتد. اسپرسو میزان آسیاب پودر قهوه آن درشت تر می باشد و بهتر است که درشت تر باشند زیرا اگر نرم باشند آب داغ نمی تواند از بین قهوه عبور کند و عصاره گیری را انجام دهد. به این نکته نیز توجه داشته باشید که به دلیل اینکه پودر قهوه نرم است با اکسیژن هوا خیلی سربع واکنش نشان می دهد و باعث می شود کبفبت عطر و طعمش پایین بیاید.
باید پودر قهوه را در یک جای خشک، دور از نور و در یک ظرف دربسته نگهداری کنید. قهوه و اسپرسو هر دو هر دو از دانه قهوه به وجود می آیند. این در حالی است که همه فکر می کنند که تفاوت قهوه و اسپرسو. در دانه آنهاست و این یک قضیه کاملا نادرست است. به دلیل اینکه اسپرسو دارای بافت، طعم و کافئین متفاوتی است فکر می کنند که تفاوت آنها در دانه قهوه آن ها است.
در کل دو نوع دانه قهوه به نام های روبوستا و عربیکا کشت می شوند. دانه های قهوه روبوستا هنگام درست شدن عطر و طعم آجیلی دارند که طعم آنها را با جو دوسر مقایسه می کنند. دانه قهوه بو داده نشده روبوستا یک رایحه بادام زمینی دارند. تشخیص دادن طعم دانه عربیکا سخت تر است که با توجه به تنوع آن ها طعم دانه عربیکا شیرین و یا به تند تغییر می کند. هنگامی که دانه عربیکا برشته می شود طعم شیرین تری در مقایسه با روبوستا دارد. عربیکا بو داده نشده رایحه شیرین بلوبری دارد. در اسپرسو دانه ای که برای تهیه نوشیدنی آن استفاده می شود اشاره ای نکرده اند و اسپرسو فقط نام خود نوشیدنی است. اسپرسو را نیز از دانه قهوه های روبوستا و عربیکا تهیه می کنند.
دستگاه اسپرسو را برای آماده کردن اسپرسو تولید کردند که می توانید با آن قهوه نیز درست کنید. بیشتر از چند راه وجود دارد که می توانید با آن قهوه درست کنید. روش هایی که برای تهیه قهوه وجود دارد که میتوان به فرنچ پرس، آئروپرس، کمکس، موکاپات اشاره کرد. با استفاده از آن دستگاه ها به راحتی می توان در خانه قهوه درست کرد. اما برای تهیه اسپرسو باید حتما دستگاه خریداری کنید که مدل های زیادی در داخل بازار موجود است.
در سال های قبل برای خوردن اسپرسو به کافه ها می رفتند و درست کردن آن در خانه میسر نبود. اما امروزه با وارد شدن دستگاه های قیمت مناسب و ابعاد مناسب، تهیه آن در منزل بسیار آسان شده است و به یکی از ضروری ترین دستگاه ها در خانه تبدیل شده است. یک اسپرسو عالی و واقعی را نمی توان در یک قهوه جوش معمولی یا فرنچ پرس تهیه کرد. دلیل این که اسپرسو را نمی توان به یک روش ساده تهیه کرد این است که فشار زیادی برای گرم کردن آب لازم دارد.
همه فکر می کنند که میزان کافئین اسپرسو از قهوه بیشتر است. اما باید این موضوع را بدانید که میزان کافئین موجود در اسپرسو به میزان استفاده شما بستگی دارد. این در حالی است که میزان کافئین یک فنجان قهوه دمی چکه ای از یک فنجان اسپرسو بیشتر است. معمولا یک فنجان قهوه کوچک ۵۸ تا ۱۸۵ میلی گرم کافئین دارد و یک شات اسپرسو حاوی ۴۰ تا ۷۵ میلی گرم کافئین است. این در حالی است که غلظت یک فنجان اسپرسو بیشتر از قهوه است و جالب تر این است که با نوشیدن یک فنجان قهوه میزان کافئین بیشتری از خوردن اسپرسو دریافت خواهید کرد.
یکی دیگر از تفاوت هایی که قهوه و اسپرسو دارند نحوه نوشیدن آن ها است. اسپرسو را در دو نوع معمولی و دوبل درست می کنند و در یک فنجان کوچک همراه با یک لیوان آب سرو می شود. قبل از نوشیدن قهوه کمی آب میل کنید تا دهان شما برای میل کردن قهوه و لذت بردن از طعم آن تازه شود. اگر شما عزیزان در طول روز فقط یکبار قهوه میل می کنید بهتر است که اسپرسو دوبل میل کنید.
یکی دیگر از تفاوت هایی که اسپرسو قهوه با یک دیگر دارند این است که اسپرسو را باید به آرامی بنوشید تا بتوانید عطر و مزه آن را به خوبی احساس کنید. با این روش نوشیدن اسپرسو باعث می شود که تجربه بسیار خوبی از نوشیدن آن داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید. برای اینکه اسپرسو شما یک دست شود قبل از سرو آن را به هم بزیند.
از اولین تفاوت های قهوه ساز و اسپرسوساز عملکرد متفاوت دستگاه ها می باشد. با اولین نگاهی که به دستگاه اسپرسوساز و قهوه ساز می اندازید شاید یکسان باشند، اما این دو دستگاه تفاوت بسیار زیادی با یک دیگر دارند. دستگاه اسپرسوساز نام نوشیدنی اسپرسو را نیز به همراه خود دارد اما قهوه ساز فرق می کند و و دستگاهیست که فقز برای هیه قهوه استفاده می شود. روش مختلف آسیاب کردن دانه های قهوه از دیگر تفاوت های این دو دستگاه با یک دیگر است. در دستگاه اسپرسو برای تهیه یک قهوه عالی از دانه های ریز شده و پودر مانند استفاه می شود. اما دستگاه قهوه ساز قهوه را از دانه های آسیاب شده درشت تر تهیه میکند و برای خرد کردن قهوه نیز زمان زیادی صرف نمی شود.
با خواندن این مطلب می توانید درباره قهوه و اسپرسو به آن چه نمی دانستید برسید و با اطلاعات دقیق تری نوشیدنی خود را تهیه کنید و اگر می خواهید دم نوشی غلیظ تر و با طعمی قوی تر بنوشید و آماده کنید از اسپرسو استفاده کنید. اما اگر به دنبال طعم متفاوت تری هستید و می خواهید غلظت کمتری داشته باشد نوشیدن قهوه پیشنهاد بهتری است. خوردن هر یک از این نوشیدنی ها به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد. خوردن هر دو نوشیدنی می تواند لذتی عالی به شما بدهد. مطمئن هستم که اگر در جایی از شما تفاوت قهوه و اسپرسو را پرسیدند می توانید به آن ها پاسخ دهید.
مطالب برگرفته از سایت گزینگ کالا
یکی از خورشت هایی که در کردستان بسیار معروف است و می شود گفت که با قرمه سبزی رقابت می کند، خورشت کوردی است. خورش کوردی طرفداران زیادی دارد و غذایی است که کمتر کسی می تواند بگوید که آن را دوست ندارد. خورشت کوردی را می توان با گوشت قرمز و گوشت مرغ آماده کرد و با هر کدام از گوشت ها که آماده شود طعم بی نظیری به خود می گیرد. مواد اصلی این خورشت همانند خورشت قرمه سبزی، از سبزی، لوبیا، سبزی خورشتی تشکیل شده است و طرز تهیه خورش کردی بسیار ساده است.
خورشت کوردی به عنوان یک غذای عالی برای مهمانی ها در نظر گرفته می شود و با پخت آن به سفره های مهمانی رنگ و لعاب خاصی می بخشد. در این خورشت برای خوش رنگ شدن غذا از رب نیز استفاده می شود. در خورشت کوردی از سبزی خشک برای بهتر شدن طعم و بوی غذا استفاده می شود. بیشترین نوع سبزی که برای خورشت کوردی استفاده می شود تره است. از سبزی های دیگری نیز استفاده می شود که در ادامه به شما معرفی می کنیم.
در ابتدا پیاز را بیاورید و خیلی ریز خرد کنید زیرا اگر درشت باشد جلوه بدی به غذای شما می دهد و بیشتر افراد دوست ندارند که پیاز را در داخل غذا ببینند. زودپز برقی را روشن کنید و پیاز را بعد از خرد کردن در داخل دیگ زودپز همراه با روغن به خوبی تفت دهید. هنگامی که رنگ پیاز ها طلایی و نرم شدن کمی زردچوبه به آن اضافه کنید و دوباره کمی تفت دهید تا پیاز و زردچوبه با هم یک دست شوند. گوشت را که از قبل شسته و به اندازه های دلخواه خرد کرده اید به پیاز تفت خورده اضافه کنید و به خوبی تفت دهید و بگذارید همه طرف گوشت سرخ شود. لوبیا از قبل خیس شده را آبکشی کنید و چند باری آب آن را عوض کنید تا آن بوی بد از آن خارج شود.
لوبیا را به مواد اضافه کنید و بعد از چند دقیقه که تفت دادیدهمره با سبزی، اگر سبزی تازه دوست دارید تره را به صورت ساطوری خرد کنید و با کمی روغن در یک تابه سرخ کنید. اگر تره را که به خوبی سرخ کردید، کمی رب نیز را همراه با سبزی سرخ کنید و به مواد داخل دیگ زودپز برقی اضافه کنید. چند لیوان آب جوش اضافه کنید و برای اینکه لیمو عمانی ها به غذا تلخی ندهند و باعث تلخی غذا نشوند؛ آن ها را با چنگال سوراخ کنید و در یک لیوان آب جوش به مدت یک ساعت قرار دهید. لیمو را به غذا اضافه کنید و به اندازه دلخواه نمک و فلفل سیاه را به غذای در حال پخت اضافه کنید. درب آن را بگذارید و تایمر زودپز را به مدت ۳۰ تا ۵۰ دقیقه قرار دهید تا به خوبی جا بیفتد.
برای اینکه خورشت شما طعم بهتری داشت باشد و یا نفخ نکنید بهتر است که لوبیا را یک شب قبل در آب بخیسانید و حتی باعث سرعت بخشیدن به پخت لوبیا نیز شوید. خورشت کوردی در اصل با گوشت قرمز آماده می شود اما کسانی که نمی توانند گوشت قرمز مصرف کنند، می توانند از گوشت مرغ برای پخت خورشت استفاده کنند. این خورشت با هر دو نوع گوشت طعم فوق العاده ای می گیرد.
تنها کاری که برای تهیه خورشت کوردی باید انجام دهید این است که گوشت قرمز را از مواد حذف کنید و تمام مراحل را با گوشت مرغ ادامه دهید و مدت زمانی که برای پخت گوشت قرمز می گذارید را کمتر کنید زیرا گوشت مرغ زود تر پخته می شود. مرغ را می توانید هم خرد کنید و در داخل خورشت بریزید و یا اینکه گوشت را به صورت درسته بپزید و آن را از خورشت جدا کنید و داخل آن نریزید. بهتر است که از گوشت خرد شده استفاده کنید.
همانطور که در بالا گفتیم خورشت کوردی را میتوانید با مرغ هم درست کنید و به جای سبزی تازه از سبزی خشک استفاده کنید. تره های که در خورشت کوردی استفاده می شود سرشار از آهن می باشد و به راحتی می تواند مواد معدنی مورد نیاز بدن شما را تامین کند. مواد لازم برای تهیه خورشت کوردی با مرغ به این صورت است:
برای تهیه خورشت کوردی می توانید از زودپز برقی استفاده کنید که باعث می شود غذا به خوبی و در زمان کمتری پخته شود. برای آماده سازی خورشت کوردی با مرغ می توانید همانند تهیه خورشت کوردی با گوشت قرمز آن را آماده کنید. تنها تفاوتی که دارند این است که به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده می کنید. اگر می خواهید خورشت جا افتاده تری داشه باشید ده دقیقه قبل از اینکه خورشت را خاموش کنید در زودپز برقی را بردارید. اجازه دهید بدون درب به پختن ادامه داده شود.
آش سنگ سیر نیز یکی از غذاهای محلی کردستان است که طعم بی نظیری دارد و به عنوان یک غذای کامل به حساب می آید. آش سنگ سیر به تنهایی می تواند یک وعده کامل برای شما باشد و به خوبی شما را سیر نگهدارد. اصالت این آش خوشمزه به استان کردستان بر می گردد. در ادامه به تهیه آش سنگ سیر مرحله به مرحله می پردازیم. موادی که برای تهیه این آش خوشمزه نیاز داریم عبارتند از:
برای تهیه سنگ سیر باید در ابتدا پیاز ها را به مقداری که می خواهید رنده کنید و به خوبی تفت دهید بعد از اینکه پیاز به خوبی تفت داده شد، کمی زرد چوبه را به آن اضافه کنید و آن را نیز تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سیر را که رنده کرده بودید به همراه پیاز تفت دهید و زمانی که رنگ آنها طلایی شد گوشت و یا استخوان ها را اضافه کنید. گوشت را به خوبی همرا ه با پیاز و سیر تفت دهید و سرخ کنید و نمک، فلفل سیاه و قرمز را اضافه کنید و مقداری آب جوش به اندازه ای که برای پخت آن لازم است اضافه کنید. عدس و یا ماش پخته شده را به مواد اضافه کرده و آن را در دیگ زود پز برقی قرار می دهیم و به مدت ۶۰ دقیقه می گذاریم بپزد.
اگر دید که زمان بیشتری لازم دارد دوباره زودپز برقی را روشن کنید. در مرحله بعد کمی گوشت را چرخ کنید و به پیاز رنده شده که آب آن را گرفته اید به همراه کمی نمک، فلفل، زردچوبه و فلفل قرمز به خوبی مخلوط و ورز دهید. کمی از گوشت را به اندازه یک گردو برداشته و گرد کنید و در یک تابه با کمی روغن سرخ کنید و با حرارت بسیار کم بگذارید مغز پخت شوند. در تابه ای دیگر چند عدد پیاز را خلالی خرد کنید و در روغن مایع به خوبی سرخ کنید و با کوفته قلقلی هایی که آماده کرده ایم همراه با کشک بر روی آش تزئین می کنیم.
آش سنگ سیر را با کشک سرو می کنند و یکی از مواد اصلی این آش به حساب می آید. اگر از کشک پاستوریزه استفاده می کنید طبق دستوری که بر روی آن نوشته شده است از آن استفاده کنید. اما اگر از کشک محلی استفاده می کنید به اندازه دلخواه کشک را برداشته و کمی آب ولرم مخلوط کنید و بگذارید ۱۲ ساعت بماند بعد کشک را بسابید تا به خوبی حل شود. در زمان ساییدن کشک آب جوش و یا داغ نریزید زیرا باعث می شود که حالت بریده بریده پیدا کند. بهتر است برای ساییدن کشک از آب سرد یا کمی ولرم استفاده کنید.
به علت استفاده از کشک در این غذا باید مراقب باشید که از نک زیادی استفاده نکنید زیرا کشک خود نمک دارد. اگر به نعنا داغ علاقه دارید می توانید از آن برای سرو آش استفاده کنید. آش سنگ سیر را با لپه نیز درست می کنند اما بیشتر از ماش و عدس استفاده می شود. از حذف کردن سیر خودداری کنید زیرا طعم اصلی این غذا را سیر به وجود می آورد.
همانطور که دید خلی راحت و در کمترین زمان می توانید هر نوع غذایی را که بخواهید با زودپز برقی آماده کنید. زودپز برقی باعث می شود در زمان شما صرفه جویی شود و خوشمزه ترین غذا ها را در کمترین زمان آماده کنید. زودپز برقی به یکی از مهم ترین لوازم برقی آشپزخانه تبدیل شده است. قیمت زودپز های برقی بسیار مناسب است و خرید آن برای هر کسی امکان پذیر است. بهترین و قیمت مناسب ترین زودپز های برقی را می توانید در فروشگاه اینترنتی گزینگ کالا خریدرای کنید.
خراب شدن پکیج یکی از مشکلاتی است که در فصل سرد زمستان بیشتر خانواده ها با آن روبه رو می شوند. ما در مقاله ی چگونه پکیج را سرویس کنیم؟ مشکلات رایجی را که ممکن است برای هر پکیجی رخ بدهد با هم بررسی می کنیم و به شما آموزش می دهیم که چگونه خودتان تعمیرکار سیستم گرمایشی خود باشید. پکیج ها برای کار کرد بهتر باید مرتب سرویس شوند تا بتوانید مدت زمان بیشتری از ان استفاده کنید و عملکرد بهتری داشته باشد. سعی کنید پکیجی خریدرای کنید که دارای گارانتی و خدمات پس از فروش باشد زیرا با داشتن این ویژگی می توانید خیلی راحت از خدمات آن استفاده کنید. ما در این مقاله کمی کار را برای شما راحت رتکرده ایم که می توانید حت یخودتان با کمی بررسی آن را سرویس دهی کنید.
برای سرویس کردن پکیج ابتدا اقدامات زیر را انجام دهید تا دچار مشکل نشوید.
بعد از اینکه عملیات بالا را انجام دادید سرویس کردن پکیج را طبق راهنمایی های زیر شروع کنید.
برای این که فشار باد داخل منبع انبساط پکیج را چک کنید کافی است یک گیج باد را روی والف منبع انبساط پکیج بگذارید و درجه ی باد را نگاه کنید. این درجه به طور کلی باید بین ۰.۷ بار تا ۱ بار باشد. دقت داشته باشید که فشار باد را باید زمانی اندازه بگیرید که آب داخل مدار خالی شده باشد. در غیر این صورت، فشاری که توسط گیج باد نشان داده میشود، فشار آب داخل مدار است.
برای تمیز کردن مبدل اصلی (مبدل اولیه) پکیج کافی است پیچ های محفظه احتراق را باز کنید تا بتوانید فین های مبدل اصلی را مشاهده نمایید. حالا روی برنر را با یک روزنامه بپوشانید و مبدل اصلی را با استفاده از یک فرچه تمیز کنید. توجه داشته باشید که برای تمیز کردن مبدل اصلی از اسیدشویی استفاده نکنید زیرا عمر پکیج را کوتاه می کند.
داخل مشعل را با استفاده از یک دمنده باد تمیز کنید تا خاک از محفظه ی احتراق خارج شود. سپس به کمک یک پارچه مرطوب و نم دار تمام سطح ان را پاک کرده و تمیز کنید.
به کمک یک سمباده ی نرم الکترود یون و جرقه زن را تمیز کنید. برای این کار سمباده را چند مرتبه روی الکترود بمالید تا یک لایه از الکترود را بردارد. سپس با استفاده از یک دستمال مرطوب، یون و جرقه زن را نیز تمیز کنید.
برای تمیز کردن فن دستگاه آن را به طور کامل باز کنید و با آب بشویید و یا اگر به دنبال راخ سریع تری هستید می توانید از یک اسپری WD-40 استفاده کنید. سپس برای روغن کاری فن از روغن یاتاقان کولر یا روغن چرخ خیاطی استفاده کنید. برای این کار روغن را داخل بلبرینگ ها بریزید و همزمان پره فن را بچرخانید.
هنگام سرویس کردن پکیج های دیواری باید دودکش را بررسی کنید که تکان نخورده باشد و گاز را به داخل محیط پس ندهد و یا اینکه شیء خارجی آن را مسدود نکرده باشد. و در پکیج های فن دار نیز عملکرد فن را بررسی نمایید. بررسی دودکش یکی از مهمترین قسمت هاست و اگر آن را به درستی انجام ندهید ممکن است دچار مشکل شوید. بنابراین این نکته را از یاد نبرید.
چکاپ نهایی قطعات و سیستم پکیج
در نهایت با تست قطعاتی از جمله شیر اطمینان، کلید حد تنظیم، شیر ردایاتور، ntc، شلنگ ها و بست های گاز و نیز تست گاز با کف صابون و نگاه کردن به صافی ها و تنظیم حداقل و حداکثر شعله و در آخر با روشن نمودن دستگاه از سرویس کردن درست خود مطمئن شوید.
سیستم کارایی پکیج ها به گونه ای است که اگر در زمان تعیین شده به آن ها رسیدگی نشود، بعدها باید هزینه ی بسیار زیادی را صرف تعمیر دستگاه خود کنید. پس به منظور پیشگیری از پرداخت هر گونه هزینه ی تعمیری، سعی کنید هر سال در اوایل هر فصل، پکیج خود را سرویس کنید.
البته دلیل دیگر این است که عمر دستگاه پکیج شما رابطه ی مستقیم با سرویس سالیانه ای دارد که انجام میشود. در نتیجه با یاد گرفتن مسائلی که در ذیل ذکر شده است عمر پکیج خود را افزایش دهید.
چرا پکیج روشن نمی شود: برای رفع این مشکل ابتدا جریان ورودی برق، آب و گاز به دستگاه را بررسی کنید که دچار مشکل و قطع شدگی نباشد زیرا دلیل اول روشن نشدن پکیج میتواند خرابی منبع تغذیه باشد. بعد از اینکه از باز بودن فلکه و سالم بودن لوله های آب و مناسب بودن فشار آن مطمئن شدید. به سراغ پریز برق، دوشاخه و سیم دستگاه سپس جعبه فیوز مربوط به آن بروید و از سالم بودن آن ها نیز اطمینان داشته باشید و در مرحله ی آخر فشار گاز ورودی به دستگاه را چک نمایید. اگر هر سه منبع تغذیه کاملا سالم بودند اجزای داخلی دستگاه، لوله های انتقال آب و رادیاتور ها را به شکل جداگانه بررسی نمایید زیرا ممکن است قطعات دستگاه در طول گذشت زمان جرم گرفته و یا کثیف و فرسوده شده باشند.
توجه : اگر دستگاه شما مجهز به صفحه نمایشگر است با بروز خرابی یک کد ارور ( خطا ) روی آن ظاهر میشود که شما میتوانید با مراجعه به دفترچه راهنمای دستگاه دلیل آن را بررسی کنید.
در مقاله ی چگونه پکیج را سرویس کنیم چند مورد از دلایلی که ممکن است باعث خاموشی پکیج شوند را با هم بررسی می کنیم.
برای رفع این مشکل می توانید از فیلتر سختی گیر در دستگاه پکیج خود استفاده کنید.
برای رفع این مشکل ابتدا آب وارد شده به پکیج را با استفاده از یک فشارسنج اندازه بگیرید و اگر فشار آب کمتر از یک و نیم بار بود باید با باز نمودن شیر پرکن، میزان آب لازم را برای دستگاه ایجاد کنید و سپس آن را ببندید.
پس وقتی پمپ به حالت نیمه سوخته دربیاید پکیج به صورت پیوسته خاموش و روشن می شود.
عدم رعایت و تنظیم فاصله ی الکترود از جرقه زن و کثیف شدن و آلودگی سر الکترود از مهم ترین مشکلات این قسمت می باشند.
یکی از دلایل استفاده از پکیج ها امکان گرم شدن سریع آب مصرفی در منازل میباشد. اما گاهی این روند با مشکل مواجه میشود و پکیج آب را گرم نمیکند یا گرمای کافی ندارد.
علت گرم نشدن آب پکیج میتواند از خرابی سنسور دما NTC نیز باشد. این قطعه همانطور که از نامش پیداست وظیفه تشخیص دما را بر عهده دارد. اگر این قطعه دچار مشکل شود دمای اشتباهی به برد اعلام می شود و در نتیجه آب گرم نمی شود.
احساس کردن بوی سوختگی از پکیج دلایل مختلفی میتواند داشته باشد اولین موضوع می تواند سوختن برد دستگاه باشد. اگر برای مدت زمانی طولانی از پکیج خود استفاده نکرده اید و پس از روشن شدن آن بوی سوختگی را احساس کردید، این موضوع به دلیل جمع شدن ذرات گرد و غبار بر روی بدنه ی دستگاه می باشد که با گذشت زمان از بین خواهد رفت. اما اگر پس از گذشت زمان نیز همچنان بوی سوختگی ماندگار بود توصیه می کنیم برد دستگاه را بررسی نمایید، و مسیر دودکش را نیز مشاهده نمایید و از باز بودن آن اطمینان حاصل کنید. اگر با استفاده از این روش ها باز هم بوی سوختگی پکیج ادامه داشت حتما از یک تعمیر کار پکیج کمک بگیرید و بررسی کردن دستگاه را به متخصص واگذار نمایید. به منظور به حداقل رساندن احتمال بروز مشکلات در پکیج های دیواری ، توصیه می شود حداقل سالیانه پکیج خود را سرویس کنید تا از عملکرد ایمن و کارآمد آن اطمینان حاصل کنید.
شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که با دست زدن به بدنه ی بسیاری از وسایل برقی، شوک الکتریکی ناچیزی در بدن خود احساس کرده باشید. این شوک در اثر انتقال جریان اضافه برق مدارهای داخلی دستگاه به بدنه آن است. در واقع برق داشتن بدنه پکیج نیز از همین جریان اضافی برق ناشی می شود. اگر ولتاژ ورودی بیش از حد مجاز باشد فیوز پکیج می سوزد. پس اگر بدنه ی دستگاه برق داشت نشانه ی سوختن فیوز است. فیوز سوخته می تواند به بخش های اصلی دستگاه نیز صدمه وارد کند پس در صورت سوختن فیوز هر چه سریع تر آن را تعویض کنید.
سوختن فیوز می تواند به دلیل اتصالات کوتاه در قطعات آن باشد مانند :
ساندویچ ساز دستگاهی است است که با استفاده از آن میتوان انواع ساندویچ ها رو در زمان خیلی کوتاهی آماده کرد. این دستگاه برای مواقعی که عجله دارید و فرصت درست کردن شام را ندارید کاربرد زیادی دارد. این دستگاه با کمترین زمان و بدون هیچ دردسری یک غذای خوب را برای شما آماده می کند. نام دیگر ساندویچ ساز اسنک ساز است و برای افرادی که شاغل هستند و فرصت زیادی برای آشپزی کردن ندارند مناسب است. افراد میتوانند به وسیله ی آن یک صبحانه و شام عالی را درست کنند. شاید از نظر خیلی افراد خرید ساندویچ ساز یک خرید اضافی باشد اما برای افرادی که شاغل هستند محصول بسیار مناسب است. ما در مقاله راهنمای خرید ساندویچ ساز تعدادی از بهترین مارک های ساندویچ ساز را به شما عزیزان معرفی می کنیم و پرفروش ترین مدل ها را از نظر کاربران ذکر می کنیم.
از ساندویچ ساز می توان برای کبابی کردن انواع ساندویچ استفاده کرد. با استفاده از ساندویچ می توانید در عرض چند دقیقه یک غذای خوب و لذیذ را درست کنید. شما عزیزان میتوانید با ایده های خلاقانه انواع ساندویچ را در کمترین زمان ممکن آماده کنید. خوبی این دستگاه این است که یک بار مصرف نیستند و تا هر زمان که بخواهید می توانید از آن استفاده کنید. با دو برش نان و مواد غذایی که با ذوق آن را آماده کرده اید و دستگاه ساندویچ ساز می توانید یک وعده غذایی خیلی لذیذی آماده کنید. در بعضی از ساندویچ ساز ها امکان درست کردن پنکک، املت، استیک بیکن و نان تست فرانسوی وجود دارد.
با توجه به زندگی امروزه که خیلی پر مشغله است همه ی افراد به دنبال راحت تر شدن کار های خود هستند کمتر درگیر باشند و بتوانند وقت بیشتری برای خود داشته باشند. ساندویچ ساز از آن دسته وسایلی است که کار را خیلی راحت تر کرده است می توان خیلی سریع یک غذای لذیذ تهیه کرد. اما برای خرید یک ساندویچ ساز باید به نکاتی توجه کنید در ادامه مطلب به چند نکته در مورد ساندویچ ساز می پردازیم.
توان دستگاه ساندویچ ساز باید بالا باشد، هر چه توان ساندویچ ساز بالاتر باشد قدرت گرمایشی، دما و میزان حرارت آن بالاتر خواهد بود. در این صورت زمان پخت کمتر و طبخ غذا نیز سریعتر انجام می شود. ساندویچ سازی انتخاب کنید که صفحات آن به راحتی جدا شوند تا بتوانید به راحتی آن ها را شسته و تمیز کنید. یک ساندویچ ساز خوب باید سبک باشد تا بتوان آن را به راحتی جا به جا کرد. اگر تعداد خانه های ساندویچ ساز بیشتر باشد تعداد ساندویچ بیشتری می توانید درست کنید. باید دسته های ان عایق حرارت باشد تا در هنگام داغ شدن بتوانید به آن دست بزنید. جنس صفاحت آن اگر نچسب باشد بهتر است زیرا ب راحتی میتوانید ساندویچ را از آن جدا کنید.
جنس صفحات ساندویچ ساز : در هنگام خرید به جنس صفحات خوب دقت کنید و جنسی انتخاب کنید که از تفلون باشد. جنس تفلون نچسپ می باشد و هنگام پخت ساندویچ ها به ته آن نمی چسپد. مورد مهم دیگر این است که صفحات آن قابلیت جدا شدن را داشته باشد زیرا بسیار آسان و راحت می توانیدان را چه با دست و چه در ماشین ظرفشویی شستوشو دهید.
جنس بدنه: اگر جنس بدنه از استیل ضد زنگ باشد مقاومت بسیار بالایی در برابر حرارت، خوردگی، رطوبت، و ضربه خواهد داشت.
المنت های حرارتی: از دیگر قسمت های مهم یک ساندویچ ساز المنت های ان می باشد. المنت های یک ساندویچ ساز باید طوری جای گذاری شده باشند که حرارت به همه قسمت های برسد و سریع داغ شود تا پخت یک نواختی داشته باشد.
ایمنی: ساندویچ ساز باید از ایمنی کاملی برخوردار باشد به طوری که د رهنگام کار با ان صفحات قفل شوند.
سیستم قطع کن خودکار: اگر ساندویچ ساز مجهز به سیستم قطع کننده خودکار در زمانی که حرارت دستگاه از میزان مشخصی بالاتر رفت ساندویچ ساز به طور خودکار خاموش می شود و به آن آسیبی وارد نمی کند. با داشتن این ویژگی باعث افزایش طول عمر ساندویچ ساز می شود.
جنس صفحات ساندویچ ساز باید از نوع تفلون نچسب باشد زیرا هم جداکردن غذا را راحت میکند و هم اینکه خیلی راحت تمیز می شود. عایق حرارتی باعث میشود تا در حین کار کردن دچار سوختگی و آسیب نشوید و جا به جا کردن ساندویچ ساز نیز راحت تر می شود. بهتر است علاوه بر سیم کشی ها جنس دسته های آن نیز عایق حرارتی باشد. هرچه تعداد خانه های ساندویچ ساز بیشتر باشد تعداد ساندویچ بیشتری درست میکنید.
وجود گارانتی و ضمانت نامه هم میتواند دلیل بر این باشد که محصولی که خریداری کرده اید محصولی عالی است. به قدرت توان ساندویچ ساز در هنگام خرید توجه کنید هرچه توان محصول بالاتر باشد کیفیت ساندویچ ساز بیشتر است. به سبک بودن ساندویچ ساز در هنگام خرید توجه کنید زیرا جا به جا کردن باید راحت باشد تا چار خستگی نشوید. اگر ساندویچ ساز از قابلیت عمودی برخوردار باشد فضای کمتری از آشپزخانه را اشغال می کند.