فروشگاه اینترنتی لوازم خانگی گزینگ کالا

فروشگاه اینترنتی لوازم خانگی گزینگ کالا

جامع ترین فروشگاه عرضه محصولات خانگی با برند ایرانی در کشور
فروشگاه اینترنتی لوازم خانگی گزینگ کالا

فروشگاه اینترنتی لوازم خانگی گزینگ کالا

جامع ترین فروشگاه عرضه محصولات خانگی با برند ایرانی در کشور

خوشمزه ترین غذاها با خرید بهترین مارک زودپز برقی

بررسی کارایی زودپز برقی

زودپز یک وسیله ی پر کاربرد است که معمولا در همه ی آشپزخانه ها پیدا می شود. بسیاری از مادران  هنوز هم از زودپزهای قدیمی استفاده می کنند بر این باورند که غذاها در زودپز طعم دیگری دارد. زودپز های قدیمی درست است که دیر تر از زود پز های برقی غذا را آماده می کردند اما آن چنان خوب پخته می شدند ه طعم غذا را چند برابر می کرد. اما امروزه با توجه به این که خیلی افراد شاغل هستند و فرصت زیادی برای آشپزی ندارند از زودپز برقی یا همان جی پاس استفاده می کنند. این زودپز ها با فشار بخار آب کار می کنند به همین دلیل باعث زود پخته شدن غذا می شود. در این مطلب به راهنمای اولیه استفاده از خرید بهترین مارک زودپز برقی و طرز استفاده از زودپز می پردازیم.

چرا زودپز بخریم؟

خرید زود پز برقی باعث صرفه جویی در انرژی می‌‌شود زیرا پخت و پز اگر تحت فشار باشد کارآمدتر از این است که قابلمه های زیاد روی شعله گاز قرار می گیرد. با افزایش هزینه‌ های برق همه ما به استفاده از محصولات برقی برای پخت سریعتر و به صرفه تر رو اورده ایم. زود پز های برقی بهترین انتخاب برای پخت سریع غذا می باشد. با استفاده از زود پز برقی زمان پخت و پز تا ۷۰ درصد زود تر انجام می شود. آشپزخانه نیز به دلیل اینکه اجاق گاز روشن نمی شود خنک‌تر می‌ماند.

اگر از زود پز برقی استفاده کنید موادغذایی به اطراف نمی‌ پاشد زیرا پخت و پز با قابلمه‌ روی اجاق گاز باعث پخش شدن مواد غذایی هباطراف می شود. محیط آشپزخانه تمیز تر باقی می ماند و دیگر نگران پاشیدن چربی روی دیوار نخواهید بود. از مزیت های دیگر ان این است که تعداد ظروف کمتری کثیف شده و کار شستوشوی شما را راحت تر می کند. 

نکات اولیه استفاده زودپز برقی

دیگ های زودپز از طریق بخار آب کار می کند و اگر بخار آب به هر دلیلی نتواند از ظرف خارج شود زودپز منفجر شود. به همین دلیل باید به نکات اولیه استفاده از زودپز توجه کنید. بهترین انتخاب برای خرید زودپز زودپزی است که جنس آن استیل هستند. اگر این ویژگی ها را داشته باشد سوختگی غذا به حداقل میرسد، در نتیجه غذا زودتر گرم میشود و غذا باری مدت زمان بیشتری گرم باقی می ماند. زودپز های برقی ممکن است در دو حالت با منابع  گرمای مختلفی از گاز یا برق کار کنند.

نکاتی برای خرید بهترین زودپز برقی

اولین نکته میزان بودجه شماست. برای خرید یک زودپز عالی و با کیفیت باید به بودجه ی خود نگاه کنید. قطعا یک زودپز عالی به هزینه بیشتری برای خرید نیاز داد. زودپز ها در چند نوع استیل چند لایه، استیل یا آلومینیومی قدیمی وجود دارند. قبل از استفاده حتما به دفترچه راهنمای آن توجه کنید و یا از فروشنده بخواهید که مراحل کار با زودپز را برایتان توضیح دهد.

جنس بدنه ی زودپز ها معمولا از استیل یا فولاد ضد زنگ یا آلیاژی از آلومینیوم است، که از بین این موارد زودپز استیل از همه مناسبتر است و عمر طولانی تری نسبت به بقیه زودپز ها دارد.زودپزی خریداری کنید که متناسب با تعداد افراد خانواده باشد. زودپز های بزرگ برای خانواده های پر جمعیت و زودپز های کوچک برای خانواده های کم جمعیت مناسب هستند.

 

نکاتی برای خرید بهترین زودپز برقی

 

هنگام خرید بهترین زودپز برقی به چه نکاتی توجه کنیم؟

اگر قصد خرید بهترین مارک زودپز برقی را دارید زود پز های استاندارد را انتخاب کنید. محصولاتی نشان استاندارد دارند دستورالعمل های ایمنی را رعایت کرده اند. زودپزی انتخاب کنید که مجهز به قفل ایمنی باشد در زودپز های قدیمی با بالا رفتن فشار بخار داخل ظرف در زودپز به طور ناگهانی باز می شد که این امر گاهی باعث حادثه میشد. اما زودپز های جدید طوری طراحی شده اند که مجهز به قفل داخلی بوده و تا زمانی که بخار آب داخل ظرف وجود داشته باشد درب زودپز باز نمی شود.

از پخت غذایی که می دانید لعاب زیادی دارد در زودپز خودداری کنید، چرا که ذرات غذا همراه با کف بالا آمده و باعث می شود تا روزنه خروج فشار بسته شود. بعد از پختن غذا سوپاپ اطمینان را بردارید تا بخار آزاد شود. هر از گاهی پیچ های دسته های زودپز را محکم کنید زیرا ممکن است در صورت شل بودن دسته ها هنگام حمل دسته ها جدا شوند و دچار سوختگی شوید.

معرفی انواع جنس بدنه زودپز در هنگام خرید زودپز

  • زودپز های که جنس بدنه ی آن ها از آلومینیوم می باشد دارای رسانای حرارتی خوبی هستند و برای پخت مواد بسیار مناسب هستند.
  • در جنس بدنه آلومینیومی پخت مواد غذایی سریعتر و توزیع گرما یکسان پخش می شود.
  • جنس آلومینیوم از فولادی مقرون به صرفه تر می باشد.
  • آلومینیوم ها در برابر تغییر شکل آسیب پذیر هستند و باعث از بین رفتن  زیبایی ظاهری و  فشار داخل دیگ زودپز نیز کاهش می یابد.
  • طول عمر جنس بدنه فولادی طولانی‌تر و دوام بیشتری نسبت به نوع آلومینیومی دارند.
  • تمیز کردن  و نگهداری زودپزی که از جنس فولادی می باشد آسان‌تر است.

تشخیص جی پاس اصل

  • یکی از اصلی ترین راه های تشخیص جی پاس برقی  اصل  از تقلبی نوع بسته بندی آن می باشد. رنگ کارتن جی پاس اصل سفید می باشد و روی آن بارکد خوان دارد.
  • جنس بدنه جی پاس اصل از استیل ضد زنگ و با کیفیت ساخته میشود. استیل آن به صورت دولایه می باشد تا کیفیت آن بیشتر شود پس در هنگام خرید به جنس آن حتما توجه کنید.
  • حتما ظرف داخلی جی پاس ار نگاه کنید قابلمه تقلبی جنس آن از نچسب می باشد. آن نوع قابلمه ها دارای رسوب هستند و برای سلامتی شما عزیزان مضر است و سلامتی شما را به خطر می اندازد. اما قابلمه ی زود پز اصل پوشش آلومینیومی و روکشی از نوع سرامیکی دارد.
  • توان مصرفی جی پاس اصل بالاتر از زودپز تقلبی است، معمولا توان جی پاس های اصل حدودا ۱۱۹۰ می باشد.
  • ایمنی جی پاس های اصل و تقلبی در این است که احنمال منفجر شدن در جی پاس های تقلبی بالاتر است و ارزش این را ندارند که جان خود را به خطر بیندازید. جی پاس های اصل دارای دربی دوجداره از نوع استیل می باشند که باعث می شود تهویه هوای خروجی به بهترین شکل ممکن خارج شود.

 

دیگ همه کاره جیپاس مدل GPC307

 

دستورالعمل های ایمنی استفاده از زودپز برقی

  1. در صورت آسیب دیدگی سیم برق، بروز نقص فنی، افتادن دستگاه یا هرگونه آسیب دیگر از دستگاه استفاده نکنید. در چنین شرایطی دستگاه را برای بررسی، تعمیر یا تنظیم فنی به نزدیکترین مرکز خمات مجاز ببرید.
  2. کودکان باید سرپرستی و نظارت شوند تا اطمینان حاصل شود که با وسیله بازی نمی کنند.
  3. افراد با توانایی جسمی، ذهنی یاحسی کم یا افراد بی تجربه فقط در صورت نظارت یا راهنمایی افراد مسئول سلامت آنها می توانند با دستگاه کار کنند.
  4. قبل از استفاده از دستگاه برای اولین بار، همه قسمت های در تماسبا مواد غذایی را کاملا با آب و مواد شوینده بشویید.
  5. از دستگاه فقط روی سطح صاف، ثابت و مقاوم در برابر حرارت و بدون رطوبت استفاده کنید.
  6. هرگز قبل از کاهش فشار بخار و پایین آمدن سوپاپ و بخار ، بلافاصله پس از پخت و پیش از اطمینان از عدم تخلیه فشار داخل قابلمه درب دستگاه را باز نکنید.

نکات ایمنی هنگام استفاده از زودپز برقی

  1. مراقب باشید که مواد غذایی و بخار بر روی کابل برق ریخته نشود. این وسیله باری مصارف خانگی و موارد مشابه در نظر گرفته شده است.
  2. استفاده نادرست از این دستگاه خطر آسیب به شخص استفاده کننده و دستگاه را در پی دارد. در حین کار به داخل دستگاه دست نزنید. در صورت آسیب دیدن دوشاخه سیم اصلی یا سایر قطعات از دستگاه استفاده نکنید.
  3. برای تعویض یا تعمیر دستگاه به سراغ افراد غیر مجاز نروید. سیم اصلی را از سطوح داغ دور نگه دارید.
  4. سطح المنت های گرمایشی پس از استفاده هم ممکن است گرم باشند، لطفا مراقبت کنید.
  5. در صورت خرابی سیم برق دستگاه و به منظور جلوگیری از خطر می بایست آن را توسط تولید کننده نمایندگی مجاز یا افراد متخصص تعویض نمایید.
  6. از پر کردن قابلمه پخت بیش از درجه تعیین شده خودداری کنید زیرا حجم برخی از مواد غذایی بعد از پخت بیشتر می شود.
  7. هنگامی که دستگاه در حال کار است به منظور جلوگیری از بروز سوختگی هرگز دست یا صورت خود ار به سمت سوپاپ تخلیه بخاری سوپاپ اطمینان نگیرید.

در هنگام استفاده از زودپز برقی باید به چه نکاتی توجه کنیم؟

  1. آب و مواد غذایی باید داخل قابلمه پخت ریخته شوند و از ریختن مواد غذایی در محفظه داخلی خودداری نمایید.
  2. قبل از هر بار استفاده از دستگاه سوپاپ تخلیه بخار را بررسیکنید و از مسدود نبودن آن مطمئن شوید.
  3. در صورت تخلیه نشدن کامل بخار دستگاه ، درب دستگاه به سختی باز می شود. از وارد کردن فشار بیش از حد برای باز کردن درب دستگاه خودداری نمایید.
  4. قبل از اتصال دوشاخه به پریز برق کنترل کنید که المنت حرارتی، سنسنور دما و قالمه پخت، خشک و تمیز باشند.
  5. جهت جلوگیری از ایجاد خط و خش بر روی پوشش داخلی قابلمه پخت، از کفگیر چوبی یا پلاستیکی استفاده کنید.
  6. قابلمه پخت را روی آتش یا حرارت مستقیم قرار ندهید. در صورت تغییر شکل  یا آسیب قابلمه پخت از آن استفاده نکنید.
  7. در صورت خرا شدن واشر و نشت بخار از آن استفاده نکنید. کابل برق و دوشاخه را از لبه های تیز و پیشخوان آشپزخانه آویزان نمایید.
  8. نباید از این وسیله در محل هایی که سیستم اتصال زمین وجود ندارد، استفاده کرد. هرگز تایمر را با دست به حالت معکوس نچرخانید.

خرید بهترین مارک زودپز برقی

زودپز برقی پرشیا فرانس مدل PR-407: یکی از بهترین، با کیفیت ترین و پرکارترین زودپز برقی موجود در بازار است. مثی توان از آن به عنوان زودپز، آرام پز، پلوپز و گرم کردن کردن غذا استفاده کرد. توان مصرفی زودپز برقی پرشیا ۱۰۰۰ تا ۱۱۹۰ وات است و ظرفیت دیگ آن ۶ لیتر می باشد. جنس بدنه آن استیل ضد زنگ بوده و درب آن سوپاپ اطمینان دارد تا در هنگام بروز مشکل صدای آن را بشنوید. پوشش لایه داخلی دیگ آن سرامیک ضدخش می باشد که این خود یکی از نقاط قوت آن به حساب می آید و  باعث میشود که سلامتی شما به خطر نیفتد. پرشیا بهترین مارک زود پز است که می توانید خریداری کنید.

 امکانات زودپز پرشیا فرانس مدل PR-407

تایمر زودپز برقی پرشیا ۹۰ دقیقه است و به صورت آنالوگ چرخشی است. دستگیره های این زودپز عایق بوده و مانع از گرم شدن میشود تا در هنگام کار دچار سوختگی نشوید. دارای سیستم قطع خودکار می باشد این امر ایمنی دستگاه را بالا می برد و خطر منفجر شدن را تقریبا به صفر می رساند. جنس آن از استیل ضد زنگ بوده که باعث عمر طولانی زودپز می شود و در برابر رطوبت مقاوم می باشد. زودپز پرشیا میتواند غذای شما را تا ۴۸ ساعت گرم نگه دارد. پایه های آن ضد لغزش بوده تا در هنگام کار تکان نخورد. این دیگ با کمترین مصرف انرژی و بیشترین کارایی که دارد بازدهی خود را به بهترین نحو انجام می دهد.

 

 امکانات زودپز پرشیا فرانس مدل PR-407

 

قطعات و متعلقات زودپز پرشیا فرانس مدل PR-407

دستگیره دربدرب سوپاپ درب
سوپاپ شناور فشارضامن قفل کن درب میله فلزی
واشرواشز درزگیر محافظ پوششکاسه داخلی
محفظه قرار گرفتن کاسهحلقه خارجیصفحه نمایشگر
تایمرمحفظه جمع کننده بخار آبدستگیره
بدنه خارجی المنت پایه زیرین
کابل برقکفگیر، ملاقه و پیمانه

راهنمای تمیز کزدن و نگهداری زودپز برقی پرشیا فرانس

لطفا قبل از تمیز کردن زودپز، دو شاخه را از پریز برق بیرون آورید و از قطع شدنبرق دستگاه اطمینان حاصل کنید. برای تمیز کردن بدنه زودپز و کنترل پنل از پارچه ای مرطوب و نم دار استفاده کنید. از فرو بردن زودپز به داخل آب یا هر مایع دیگری جدا خودداری کنید، چرا که این کار احتمال آتش سوزی، برق گرفتگی، شوک الکتریکی و سوخته شدن دستگاه را به دنبال دارد. بعد از هر بار استفاده از زودپز، محفظه جمع آوری آب را بیرون آورید و تمیز نمایید. در پوش داخلی، واشر نشت گیر، سوپاپ تخلیه بخار که قابل جداسازی هستند را از درب جدا کنید و با آب و مواد شوینده بشویید.

قابلمه را پخت با کمک اسفنج نرم و آب و مواد شوینده بشویید. سوپاپ اطمینان را بررسی کنید و با دقت تمیز نمایید. تمام قطعات را بعد از شستو شو، با پارچه ای نرم خشک بودن آنها اطمینان حاصل کنید. قسمت زیرین درب را از جمله واشر، و سوپاپ اطمینان، پوشش ضدانسداد، سوپاپ شناور و محل خروج هوا را با آب بشویید و سپس خشک کنید. واشر و پوشش محافظ آن را تمیز کنید. دسته پوشش را محافظ را گرفته و آن رابالا بکشید و با آب بشویید. سپس آن را در محور محافظ، در جای خود قرار دهید. لبه درب واشر را تمیز کرده و آن را به آسانی بچرخانید. اطمینان حاصل کنید که پوشش محافظ را بلاعکس قرار ندهید.

طریقه تمیز کردن زودپز

دریچه ضد انسداد را تمیز کنید، پوششضد انسداد را به طرف بالا کشیده و آن را با آب تمیز کنید، سپس در جای خود قرار دهید. سوپاپ شاور را تمیز کنید، ماسوره سوپاپ شناور راحرکت داده و آن را بالا و پایین کرده و با آب بشویید. سوپاپ اظمینان را تمیز کنید. آن را از محل خود خارج کرده و با آب کاملا بشویید و سپس در جای خود قرار دهید. محفظه جمع آوری بخار آب را برداشته و آ را با آب بشویید و مجددا در جای خود نصب نمایید و حلقه بالایی را با یک دسمال مرطوب پاک کنید.

 

طریقه تمیز کردن زودپز

 

راهنمای نصب زودپز برقی پرشیا فرانس مدل  PR-407

  1.  قبل از استفاده برای اولین بار اجزای جداشدنی دستگاه را با آب و مواد شوینده بشویید.
  2. دستگاه ار روی سطحی صاف و مقاو در برابر گرما (بر روی کابینت یا میز) قرار دهید.
  3.  دستگاه باید ۱۰ سانتی متر از دیوار، کابینت سایر وسایل فاصلع داشته باشد، تا فضای کافی برای باز کردن درب را از زودپز جدا کنید.
  4. مطمئن شوید که واشر نشت گیر و در پوش داخلی به درستی در جای خود قرار گرفته اند. در غیر این صورت حتمال دارد که آب داخل قابلمه پخت به سرعت تمام شود و غذا بسوزد یا به صورت کامل پخته نشود.
  5. قابلمه پخت را از داخل دستگاه بیرون آورده و مواد غذایی وآب را درون آن بریزید. خط مواد غذایی داخل قابلمه نباید از خط MAX بیشتر باشد، دقت کنید که میزان مواد غذایی بعد از پخته شدن هم نباید از خط MAX بیشتر باشد.
  6. سوپاپ اطمینان و سوپاپ تخلیه بخار را بررسی کنید، که به درستی در جای خود قرار گرفته باشند. در صورتی که فشاار داخلی از حد مشخصی فراتر رفت سوپاپ تخلیه بخار به طرف بالا حرکت می کند و بخار اضافه از طریق دریچه های تخلیه خارج می شود.
  7. قابلمه پخت را در محفظه داخلی قرار دهید. قبل ازروشن کردن دستگاه از قرار گیری درست قابلمه پخت و اتصال کامل آن با المنت اطمینان حاصل کنید. قابلمه پخت را به سمت چپ و راست بچرخانید، تا در جای مشخص شده خود به درستی قرار گیرد. دقت کنید که هیچ شیئی مابین قابلمه پخت و المنت قرار نگرفته باشد.
  8. درب را از طریق دستگیره روی آن گرفته و در خلاف جهت عقربه های ساعت بچرخانید، تاصدای تیک شنیده و درب قفل گردد.
  9. سوکت کابل برق را به جایگاه سوکت و دوشاخه را هم به پریز برق متصل نمایید.

مشخصات فنی زودپز برقی پرشیا فرانس مدل PR-407

توان

۱۰۰۰-۱۱۹۰ وات
فرکانس۵۰/۶۰ هرتز
ولتاژ۲۲۰-۲۴۰ ولت
ظرفیت

۶ لیتر

تفاوت رنگ سفید و سیلور زودپز برقی

تفاوتی که در رنگ سفید و رنگ اصلی یا همان سیلور وجود دارد این است که زودپز های رنگ سیلور تغییر رنگ نمیدهند و تا سال های زیادی می توان از آن استفاده کرد. زودپز های که رنگ آن ها سفید است د راثر گرما بعد از مدتی رنگ آن ها عوض شده و به رگ کرم مانند تغییر می کنند. تغییر رنگ محصولات برقی از زیبایی دستگاه می کاهد. گاهی ممکن است بگویید چون تمام وسایل آشپزخانه ام سفید رنگ است، به همین دلیل زودپز را نیز سفید رنگ انتخاب میکنم اما بعد مدتی از خریدی که داشته اید پشیمان خواهید شد. بهترین انتخاب برای خرید زودپز برقی، انتخاب رنگ سیلور است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد